• Våra tjänster Kontor, trapphus, storstädning eller flytthjälp mm. Titta gärna på vår servicemeny och se vad vi kan hjälpa dig med!

 

Om oss

Despo ska levereraVi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. miljöanpassade tjänster med hög kvalitet, kompetent personal och en hög servicegrad inom Storstockholmsområdet med omnejd för den offentliga och privata sektorn. Vår konkurrenskraft fokuseras på vårt kunnande, vårt engagemang, våra resurser, vår tillgänglighet och våra priser.  Företaget är familjeägt av familjen Despotovic sedan starten 2000 och sysselsätter idag omkring 40 personer. Företaget har sedan 2013 haft en hög kreditvärdighet med raiting betyg AAA, Despo är även ISO- certifierade enligt 9001,14001,45001, se vidare information i menyn under fliken: Miljö, Kvalitet och Arbetsmiljö. Alla Despos medarbetare innehar ID06 brickor och är försäkrade via Fora. Despo har kollektivavtal genom Almega tjänsteförbund samt Byggnads.

Certifiering och organisationer

 • ISO 9001

  ISO 9001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag eller en organisation. Det kan beröra allt från hur du svarar i telefon till hur du undviker driftsstörningar.

 • ISO 14001

  ISO 14001 är en internationellt accepterad standard, som utgör grunden för fastställande av miljöledning, och som kan användas i alla typer av organisationer inom alla slags industrier.

 • ISO 45001

  ISO 45001 är en internationell standard för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen.
  Att trygga arbetstagarnas säkerhet och minska riskerna på arbetsplatsen blir allt viktigare för att säkerställa ett sunt företag. ISO 45001 innehåller krav för att bygga upp ett bra ledningssystem.

 • ID06

  ID06 - systemet för elektroniska personalliggare i byggbranschen.

 • Byggnads

  Byggnads är fackförbundet för alla byggnadsarbetare. De flesta som jobbar på byggarbetsplatserna i Sverige är med. Vi är medlemmar.

 • Almega Fastighetsarbetsgivarna

  Genom en rikstäckande service och med hjälp av vår breda expertkunskap är Almega den samlande kraften i tjänstesektorn såväl i arbetsgivarfrågor som i gemensamma näringspolitiska frågor.